70 70 78 38 / Kundeservice & Salg

Velkommen til OfficePlatform.com

- Den bedste vej til ergonomiske kontorprodukter

OfficePlatform.com er et 100 % danskejet firma der markedsfører de førende producenters ergonomiske mus. Vi tilbyder Danmarks bedste priser uden at gå på kompromis med vores høje serviceniveau over for dig som kunde.

OfficePlatform.com har personale med over 20 års erfaring med salg af ergonomiskeløsninger. Den første ergonomiske mus blev introduceret i 1994 og folk bag OfficePlatfrom.com var med fra start

OfficePlatform.com har en agenda, vil være det fortrukne valg og den bedste leverandør i Danmark på ergonomiske mus. Det sikrer vi via vores motto: ”Giv aldrig op, før kunden er 100% tilfreds”. Derfor tilbyder vi en tilfredshedsgaranti i form af fuld returret til vores kunder i 30 dage.

OfficePlatform.com har kørende konsulenter der tager sig af specielle behov og løsninger for erhverv og offentlige kunder. Vi tilbyder landsdækkende salg og service enten via besøg, via vores hjemmeside, pr. telefon eller mail.

OfficePlatform.com har i tæt samarbejde med de førende leverandører og ergoterapeuter specialiseret sig i rådgivning, salg, service og opstilling af løsninger til computer arbejdspladsen på kontoret. Vi har tilsammen hjulpet flere tusind brugere i private og offentlige virksomheder gennem årene.

OfficePlatform.com har fokuseret på det behov, som danske kontor- & computerbrugere har samt på de krav, som Arbejdstilsynet stiller til arbejdsmiljøet på de danske arbejdspladser.

OfficePlatform.com er virksomheden du skal vælge, hvis du ønsker en seriøs og sikker leverandør af ergonomiske kontorprodukter og specialister på mus og pegeredskaber.

Læs mere om hvad vi tilbyder under punkterne: Rådgivning, Afprøv og Erhverv/Offentlig eller kontakt os på telefon: 70 70 78 38